Saripapatyam1 34 haftalık hamileyim kzlar başım 1 haftadır ara ara ağrıyor bu haftalarda baş ağrısı yaşayan oldumu?
badembid Saripapatyam1 saçını ıslak yatıyorsan saç nezlesi yapabiliyor canım.. duştan sonra saçı diplerini ıslak bırakma
seydahafsa Saripapatyam1 Baş ağrısı bende de oluyor ara ara arkadaşın da dediği gibi saç ıslak bırakınca ağrıyor direkt bide tansiyonu na baktirmalisin benim gorumce de bu haftalarda yüksek tansiyon olmuştu
badembid Saripapatyam1 ondan da ağrıyabiliyor ben de dayanılmaz ağrılar çektim. Şimdi kurutuyorum diplerini hiç ağrım olmuyor , dene istersen tavsiye ederim
seydahafsa Saripapatyam1 Doğal yollarla limon sarımsak ekşi vs düşürmeye çalıştı olmadi sonra ilaç vs başladı 4 hafta sonra doğum yaptı
Emosss35 Saripapatyam1 tam ayni konudan baslik acacaktim sizinkini gordum 33+0 haftamdayim dun aksamdan beri gecmek bilmeyen bir bas agrim var hatta tansiyonum yukseldi sandim oda normal cikiyor ama duvarlara vursam anca gecer heralde
Saripapatyam1 Emosss35 benm migrenimde var migren de olabilir stresli bi hafta geçirdim ama yarın tansiyonumu takip edicem genede . Biraz uyumak iyi geldi sizde deneyin isterseniz