Melinalin Arkadaslar 28. Haftadayız 2-3 gündür fazla hareket etmiyor bu normal mi bilemedim ya endise etmeye basladım. Bi de gün icinde uyuyorum uyanıyorum karnım sertlesiyor bu da normal mi sizce
Annesininkuzusu01 Melinalin Bende 26 ya gireceğim bu haftalarda değişmeler olabiliyor geçen hafta çok az hareket ediyordu zor hissediyordum. Bu hafta maşallah yerinde durmuyor günü gününü tutmuyor diyebilirim. Günde 1-2 kez hissediyorsanız endişe etmeyin🙏🏻
Mavi34 Melinalin 27.haftam arada bazı günler.cok hareketli bazı günler çok durgun oluyor. Dün kontrolde herşey normaldi doktor günde en az 10 kez ufakta olsa hareket varsa sıkıntı yok ama 10 dan az hareket olursa hemen acile git dedi
Melinalin Fasulyemm17 nicin böyle tam aksine daha fazla hareketlenmesi gerekmiyor mu bu zamanlarda artık
Annesininkuzusu01 Melinalin Çok stres olursunuz bu şekilde sayınca. Bir şeyler yediğinizde uzandığınızda hissediyorsanız endişe etmeyin. Birazda düzene giriyor artık mesela benim oğlum sabah erken saatlerde asla durmuyor gündüz ise çok nadir hissediyorum🙏🏻