TubaEla Devlet hastanesine giden arkadaşlar nasıl numara buluyorsunuz haftalardır numara yok mhrsden sürekli kontrol ediyorum hep kapalı özele gidiyorum mecbur alanlar nasıl alıyor acaba?? Buarada Karabükte yaşıyorum aynı şehirde olan var mı?
Deletedmom23234 TubaEla Pazartesi günü saat 8′de bütün Randevular açılıyor mhrs uygulamasını indir mutlaka bulursun randevu ❤️
EczSinemltnlk TubaEla Hamile olduğumuz için ‘öncelikli hastalar’ kategorisindeyiz. Randevu bulamıyorsunuz dahi hastaneye gidip doktorunuzun sekreterinden doktorunuzun kaşe ve imzalı kağıdını isteyip bulunduğu kattaki bankodaki görevliye verip giriş yaptırtabiliyorsunuz. 🤗
Dilekcnkn TubaEla Bildiğim kadarıyla saat 16:00, 20:00, 00:00 ’da güncelleniyormuş siz de bu saatlerde deneyin bir belki alabilirsiniz 😊😊
TubaEla EczSinemltnlk onu denemiştim bi defa çok doluyum yoğunum vs diyorlar randevu alıp gel diyorlar ama bulamazsam yine öyle yapıcam mecbur 😌
Bktbll TubaEla saat 16.00 mhrs den alıyorum canım telefonuma yükledim sürekli kontrol ediyorum eger yoksa sabah 08.00 de gidiyorum ordan alıyorum sırayı
yigitegenin_annesi TubaEla her gun mhrs den bakıyorum bildirimler açık bırakıyorım bende ıkı aydır uğraşiyorum sonunda buldum çok zor devlete randevu almak
TubaEla yigitegenin_annesi kesinlikle bende çok uzun zamandır bakıyorum ama yok giden nasıl alıyor her defasında gidiyor bilmiyorum 🤷🏼♀️
anneyimmm_ TubaEla başka şehirde yaşıyorum sabah altı buçukta hastaneye gidip sıranın sırasını alıyorum sekiz gibi de gerçek sırayı vermeye başlıyorlar o şekilde
TubaEla anneyimmm_ ay eziyet resmen buna bi çözüm olması lazım hamile hamile valla Allah kolaylık ve sabır versin hepimize ❤️
yigitegenin_annesi TubaEla bizim burda sabah erkenden gidiyorusn fiş kesiyrolar ve o şekilde muayene oluyorsun burdasabah6da gitmen gerek çünki çok kuyruk oluyor ilk 40 bazen 60kişiye veriyolar ve saat tam 9da başlıyor muayeneler
teletabi TubaEla alamazsanızda aynı doktora gidiyorsanız gidip sekretere söyleyebilirsiniz. Bizim burada takipli hasta olunca veriyolar ama her doktor bakmayabiliyor.
TubaEla yigitegenin_annesi Allah kokaylık versin herkese gerçekten hamile halimizle en zorunda bu yani 😔