Ngrebrar Canselyaren tuzlu su yada sirkeli su ile gargara yapabilirsin uyusturuyor mikropları da oldurur
Huelyaa Canselyaren bende 27. Haftada başladı tuzlu su gargara parol bol bol fırçalama ve asla sıcak soğuk tatlı yememe geçti bir süredir çürümüş inşallah emzirmede en azından 6 ay daha dayanır doğuma 1 ay kaldı 😪
teletabi Canselyaren ah evet denedım bende internetten buldum ama geçmiyor bişey yiyemiyorum çok ağrı yapıyor
teletabi Canselyaren benim birde alt ön dişim sallanmaya başladı bugün düştü düşecek napıcam bilmiyorum🤦🏼♂️İlk hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım. Hamilelikle alakalı değildir diye tahmin ediyorum ama gebeliktede diş problemleri oluyor diye okudum
987123 Eğer çürükse çürük diş düşüğe sebep olur benim ikinci çocuğum da ilk üç ay da ne kadar çürük dişim varsa doktor çekti lütfen dediğimi dikkate alın ve acil diş doktoruna gidin lütfen
Canselyaren teletabi Hamilelikle alakali malesef cnm bnimde ikinci gebelik ilkinde hiç olmamıştı böyle şimdi resmen kivraniyorum acisindan