portakalsekeri Merhaba arkadaşlar bende pıhtılaşma çıktı tek genimde fakat gebe kalmadan önce yaptığınız şeyler varmı ve iğneye ne zaman başlıyorsunuz daha öncesinde aspirin vs kullananlar var nasıl bir yol izlemem gerekiyor
Gul2808 portakalsekeri gebe kalana kadar coraspin kullandım hamile kalıp keseyi görüncede iğneye başladık
Nry0682 portakalsekeri bana doktorum hamilelik öncesi coraspin vermisti,hamile kaldım erken dönemde gittim hem coraspin hem igneye devam ettim 32 haftadayım hala aynı sekilde 35 de coraspini kesicez igneye devam onuda dogumdan bigğn önce kesicekmis
portakalsekeri Gul2808 evet coraspirin kullanan çok duydum önesinde doktorun yazması gerekiyor sanırım
portakalsekeri Nry0682 kaç geninizde var pıhtılaşma bende tek gende var ve çok önemli değilmiş diyo kimi doktor iğne vs vermiyormuş ama ben önlem amaçlı kullanmak istiyorum
Nry0682 portakalsekeri iki genimde var benim,Tedbir amaclı dr önermeden kullanmayın.Yada baska bi doktordan fikir almanızda yarar var bu konularda cift dr bazen önemli olabiliyo.