Kubra_dmrr Kızlar ya çok sıcaklamıştım bi parça buz atayım ağzıma dedim üst arkadaki büyük dişim ortası baya bi delik çürük olmuştu hamilelikten sonra yaptıracaktım birden çıt etti dişim ortadan kırıldı ama ayrılmadı üst taraf hala diş etime bağlı çıkarmaya çalıştım ama çok acıyor sallanıyor yarısı zaten uyuyamıyorum da ya uyuyunca düşer de yutarsam diye korktum çektirsem flan bi zararı olur mu gebelikte ?
Ummi Kubra_dmrr oynama benmde kirik kökü icerde kaldi agriyo bazen cok korkyrm ağrıypta hic gecmick die hamileliktn once yine aynisi olmstu ne cekmstm agridan cektrmstm allah korusun hamilelikte hic ceklmz dis agrisi
MinikkkMucizem Kubra_dmrr bence de oynama canim benim de oyle disimi cektirdim doktor cekememis hepsini dibi kaldı sadece onu da cekemedikleri için çene cerrahisi damağı kesip alıyor dikişli falan çok açıyor elleme hiç
inci_f Kubra_dmrr kac haftaliksiniz? 2.trimesterda bildigim ksdariyla her islem yapilabiliyo... ben de de apse oldu 36. Haftada zar zor mecburi antibiyotik basladim
Serii Bende havuç yerken kırılmıştı azı dişim 😂 hiç bişey olmaz canım git yaptır. Kalsiyum eksikliğinden oluyormuş ayrıca 💁🏼♀️
Kubra_dmrr Serii aniden kırılmadı zaten çürük yeri boşluk baya olmustu buz denk geldi ondan kırıldı 🤦🏻♀️😅
Kubra_dmrr Ummi daha önce o kadar cektim ki hamileliğin ilk aylarında da cektim dün oynadım maalesef ve kırıldı o çıkmayan parça da ama acı sızlama yok Doğumdan sonra tedavisini yaptıracağım inşallah
Kubra_dmrr MinikkkMucizem küçük bi parçaydı çıkardım canım bakıcam doğumdan sonra artık şimdilik agrı vs yok çok şükür