bbk28 Bize de 863 tl geldi.Konum URFA:) Ben 3 aylık fatura falan sandım maalesef bu ayınmış… 2 tane klimamiz var birini gündüz diğerini gece aktif kullanıyorduk.Fazla gelebilicegini düşünmüştük ama bu kadar geleceğini tahmin edemedik😪
deletedmom2014 Kusciviltisi biz klimayı aldığımız zaman klima icin çok yakmaz demişlerdi. Sadece sık sık açma kapama yapmayın diye uyardılar . Bu ay mesela İzmir çok sıcaktı geceden bi açıyorduk öğlene kadar yanıyordu .. Her gün açmasak da bu ay en az 15 gün açık yatmışızdır. Kışın daha yüksek geliyordu ama 380 filan geliyordu 🙏🏻
Minikpandaa Kusciviltisi bu ay genel olarak yüksek fatura gelmiş herkese kullandığınız ile ilgili değil eşim elektrik şirketinde çalışıyor ondan biliyorum kayınvalidem 2 kişi yaşıyor normalde 80.90 gelir bu ay 700 ??? Şikayet ettik
PerinU Kusciviltisi yok mesela dışarı çıkacagımızda 27 yaptık geldiğimizde düşürdük birde modele göre değişiyor sanırım inverter olunca az yakıyormuş eşim bunları açıp kapatırsan daha çok yakar o yuzden bırak sürekli çalıssın önemli değil dedi
Bir_tospik_beklerken Kusciviltisi gerçekten öyle geçen ay 1000 TL geldi çok sıcak olduğu için sürekli çalıştırıyoruz sanayide bu kadar fatura ödemiyorlardır😄😄
BlueButterfly Kusciviltisi Allah korusun kız mümkünse aşağıları görelim böyle giderse batcaz 2 kişinin maaşı asgari ücret elektrik su faturalarla bitiyor.