seyy06 Merhaba 16 haftalık hamileyim, böbrekte ağrı ile kontrole gittiğimde doktor sağ böbrekte biraz genişleme olduğunu söyledi, bol su iç bi sonraki kontrolde tekrar bakalım dedi. Aynı durumu yaşayan var mı
[silindi] seyy06 canım benim de var sağ bobrekte 31 haftaligim şuan 3 hafta önce öğrendim kontrolde çıktı çok şiddetli ağrısı olur dediler ama çok şükür abartilacak kadar olmadı sağ tarafıma yatmıyorum bol su içiyorum sanırım mm düşük ondan ağrımiyor çok şükür
elif_2021 seyy06 bende de oldu 20 haftalıkken bel ağrısı diye gittim acile böbrek genişlemesi olduğunu öğrendim çok şiddetli ağrılarım oldu sürekli acile gittim ama ayda bir kez bir hafta oluyidu sonra 3hafta rahattım buskopan içiyordum parol içiyordum çok şükür müdahalesiz geçti Allah şifa versin sanada inşallah mm büyümeden hayırlısı ila dogurursun 🤲
Minnakannesiii seyy06 benimde 9 haftalıkken şiddetli böbrek ağrısıyla gittim aynı zamanda enfeksiyonum da vardı yatışım yapıldı enfeksiyondan kaynaklı 3 gece yattım takip etcez dedi doktorum çok şükür şimdilik iyiyim ara ara hissettiriyo kendini ağrısıyla. Normal de ilk gebeliklerde olurmuş benim 2. Gebeliğimde oldu şifa versin Allah ım hepimize
seyy06 [silindi] [silindi] ben kaç mm olduğunu da bilmiyorum. Küçük bi genişleme var dedi sadece, ilerlerse tel takılıyormuş sanırım o biraz korkuttu 😒
seyy06 elif_2021 amin inşallah teşekkür ederim, büyüme devam ederse tel takılıyor falan dedi doktor korktum biraz😒
seyy06 Minnakannesiii geçmiş olsun size de. İnşallah bu genişleme devam etmeden sağlıkla hayırla alırız bebeklerimizi kucağımıza🤲🏻