Gizem93 Bu haftama kadar hic mide bulantisı kusma vs. Yaşamamiştım ama 11.haftaya girmemle mide bulantim ve kusmalarım başladı yaklaşik 5 gündür yemek bile gorsem kusuyorum. Artik düzelmesi gerekirken bu neyin nesi böyle😔
Bebek9898 Gizem93 bende 11+1 im 3.aya doğru azalır dediler benim daha cok artmaya başladı Anlamadım 🤷♀️
Gizem93 Bebek9898 agzımın tadı yok hic bisey yiyemiyorum napicaz boyle bilmiyorum beslenemiyorum diye moralim bozuluyor 😔 bu zamana kadar ne kadar rahatmışım meger
Bebek9898 Gizem93 benimde ağzımdaki o acı tat hiç gitmiyo🤦♀️ Krakerlerle besleniyorum Bizden ne zaman beslenmeye başlıcaklar? Hic bişi yiyemiyorum ne yücek benden bilemedim
Gizem93 Bebek9898 Bende meyve ve kuruyemiş yemeye çalışıyorum muz yiyorum onun dışında ev yemegi yapamiyorum annemde uzak belki baskası yapsa yiyebilirdim bilmiyorum haftaya randevum var insallah bi sorun yoktur doktoruma soracagım bu durumu
Bebek9898 Gizem93 bende kendim yapamıyorum Soğan kokusu tutuyo Kendi yaptıgımıda yiyesim gelmiyo Aynen annede uzak İnşallah bebişin sağlıklıdır seninde 🤲😍