Nupwsen Kızlar merhabaaaaa . 😽 Bebek arabası alan memnun kalan kalmayan var mı aranızda ? Hangi markaları önerir, hangilerini önermeZsiniz ? Travel sistem (oto koltuğu+yataklı olan) düşünüyoruz. Minio, elele, baby home, lele, prego markalarını kullanan var mıı ? Bir de istanbulda en ucuz/sağlam olacak şekilde nereden alabiliriiiz ? Şimdiden teşekkürler 🌹💕💕💕💕💕💕💕💕
Sultan42 Nupwsen lele baby satıyoruz z tabi bir çok araba çeşidimiz var ama lele Baby sormuşsunuz müşterilerimiz çok memnun
Ayca91 Nupwsen bende henuz almadim ama kraftin 360 derece donen bi arabasi var onu dusunuyorum suanlik.
Serii Nupwsen o kadar bebek arabası postu gördüm hiçbirinden sonuç çıkmadı bakalım buna ne dicekler 😂
Melikegb Henüz kullanmadik ama biz prego laon travel sistem bebek arabasi aldik uzun soluklu ve baya sağlam kullanisli duruyo canım çok araştirmistik her acidan o hosumuza gtti tavsiye ederim 😊
Ozteber Minio mint bebek arabasını cok beğeniyorum ama kullanan yada instagramdan sipariş veren oldumu merak ediyorum.
SuRabia Merhaba eger bir degişiklik olmasa 12.ayda cıkacak olan stokke v7 xplory düşüniyorum hic negativ seyler duymadım