Byzm53 Kaç cm açıklıkla yatışınız yapıldı güzel hanımlar. Birde doğum sancısı başladığı an hemen gitmelimiyim, suyum geldikten sonra kaç saat beklemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var ❤️
Mores Byzm53 ne zaman gitmeniz gerektiğini hissedersiniz diye düşünüyorum. Doktorum 3-5dk da bir sancın geliyorsa yada suyun gelirse hemen gel dedi. Ama ben ne yaptım 🙈😂 bebek 3dk da bir toplanmaya başladı hiç ağrı sızı yok heyecanlandım hastaneye gittik 1cm açıklık vardı. Ertesi gün doktor yatışımı yapacaktı diye (40+6)gitmeyin misafir edelim sizi dediler iyi ki kabul etmişiz odamıza geçtik suyum geldi 😇
Byzm53 Demetslt bana sancını çekebildiğince evde Çek suni sancı alma dediler. Ne yapacağımı şaşırdım sancım başladığında ne yapmalıyım bilmiyorum ilk gebeliğim biraz da korkuyorum
Kuzucukumsu Demetslt sancı fln yokken suyunuz gelmeden direkt 2 cm ile yatış mı yapıldı? Benim 3 cm açıklık var beklemedeyim gitsem mi bilemedim
Demetslt Byzm53 sancin inanılmaz cok olursa zaten doğum başlamıştır. Benim oyle oldu 2 saat evde çektim sancimi hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık vardi. Yaklaşık 3 saat kadar da hastanede sanci çektim. Kendi sancim ile doğum yaptim