Kuben Kızlar ben de Eylül annesiyim nasipse. 35+4 üm şu an dün muayenem vardı. 3 kilo dedi boyu da 51,8 cm dedi.Boyu şimdiden 52 cm olmuş dedi. Boy beni biraz şaşırttı açıkçası doktor da şaşırdı 🤷 boy belli bir yerden sonra duruyor mudur acaba 😃
Tazeanneadayisi atomcatandtheboysmother Bizde öyleyiz kendim hiç kilo almadım aslında hep sporla ilerledik aslında şuan hatta yer siliyorum deli gibi ne olur meçhul 38de filan kendi gelirim derse normali denerim 🤣 sağlıklı olsunlarda doktor ne derse ona uyucam açıkçası riske atılacak bir durum değil zatn
atomcatandtheboysmother Tazeanneadayisi ay bende öyleyim bugün banyoları falan köpük köpük yıkadım tabure tepelerinde falan geziyorum . Desteksiz eğilip kalkıyorum hala 🌝 çok şükür. Ne zaman isterlerse o zaman gelsinler sağlıkla güzelliklerle inşallah.💘
Kuben Deletedmom9823 Benim de dün öyleydi ama boyuna 52 dedi biraz şaşırdık. Yanlış ölçtü diye düşünüyorum 😃
Zehrayrr atomcatandtheboysmother bizde 35+2 yiz 35 hafta da 2 400 dedi doktor bana biraz az geldi ama sağlığı yerinde çok şükür minyon bir bebek dedi zaten 🥰
Kuben Deletedmom9823 Öyle olacak galiba ama ne bilim yenidoğan bebekler 52-53 oluyor genelde gördüğüm kadarıyla. Bakalım haftaya kaç dicek 😃
Furkanburcu-81 atomcatandtheboysmother benimde o civarlarda doktorum bana da böyle giderse iri olucak normal doğum zor dedi, sağlıklı olsun da artık napalım
Kevser01 atomcatandtheboysmother Bende aynı durumdayım 37+4 52 cm olduk 3200 daha fazla alsin istemiyorum doktorumda dedi bu haftada dogsa senin icin kolay olur diye bakalim hayirlisi 😊😊