2609nrgl Kızlar erken testle silik.bir cizgi görmüştüm 3 gün önce bugün acile kan verdim daha adetime 3 gün var 6.67 çıkmış yokmu gebelik anlamadim inşallah bu sefer üzülmem ya lütfen bakar mısınız bu kadar düşük çıkan varmıydi
asyaebrar 2609nrgl 5 ve üstü gebelik sayılıyor yani değerinize göre var 💕 2 günde bir sağlıklı artışını kontrol ettirin💕
zehranurr 2609nrgl 5 ve üzeri gebelik var demektir. Sonucun ne çıktığı değil artışı önemlidir. 2 günde 2 katı artışı takip edin
Hosgeldinbebek 2609nrgl hayırlı olsun, 2 günde bi artışı takip edin inşallah sağlıkla kucagınza alırsnz
2609nrgl asyaebrar yaa gerçekten mii inanin ağlıyorum şuan lutfen benim icin dua eder misiniz inşallah sağlıklı yükselir 🥰
2609nrgl Hosgeldinbebek inşallah ya cok teşekkür ederim dualarınızi.bekliuorum 😊 2 kaybım var aklimdan hic atamiyorum bunada bisey olucak diye
Hosgeldinbebek 2609nrgl benim de 3, aslında kayıp sayılmaz boş ya da kimyasal gebelik oldu hep. Ama şuan 11 haftalık olduk bile 😍 hep kötü olacak diye düşünmeniz, korkmanız normal. inşallah iyi olur bu defa 💜
2609nrgl Adetime 3 gün var ama acaba gec döllenme olduğu icinmi bu kadar düşük yoksa günüme olduğu içinmi
2609nrgl Pazartesi mi vermem gerekiyor tekrar tahmini kaç çıkması gerekiyor kızlar sağlıklı olması için