Zemheriiiiiiii Gizemeris murat babamın ismi ama hiç sevmem çevremde Murat ismi olanların huyunun iyi olduğunu hiç görmedim🥲 bir düşünün bence . Murat kader vb isimler bana biraz uzak geliyor
Selen37 Gizemeris Murat Asil daha iyi duruyor bence sıralama olarak. Eşinizi ikna ederseniz de sadece Asil olabilir çok güzel bir isim 🌸
Zemheriiiiiiii Gizemeris ayyy ozaman iyi niyet ederek koyun çünkü isim koyarken düşünülen şey bebeğe nüks ediyor güzel güzel dileklerde bulunun
Gizemeris Selen37 ya ben önüne bir isim olsun istiyorum çünkü murat ismini çok kullanmayı düşünmüyorum😂😂😂
xayssx Gizemeris bence Asil ismi tek basına hem ağır (güzel manada) hemde yeterli 👍🏻 bende çok beğenirdim ama eşim pek yanaşmadı:)
Gizemeris xayssx ah bana kalsa tek isim koyacağım ama tutturdu babamın ismide olacak diye. Tek şartla kabul ettim bende hahah😂
xayssx Gizemeris neyse en azından sonunda mutlulu etçek bsey var 😂😂 bende Bera koyacaktm sadece eşim benmde adım olsun diyince hemmeeen bende bir kaç madde ile tamam dedim🥱😂 Bera Kemal olacak Allah kısmet ederse. Ama bu zamana kadar hep bera bera denildiği için kemal kullanılmck gibi☺️