hepoyleolurzaten Nurklc38 siyah-kahverengi birde seninde gördüğün kırmızı rengi var. Biz kahve ve siyah arasında kalmıştık siyah renk güneşte solar mı diye tereddüt ettiğimiz için kahverenginde karar kıldık ☺
kcnr harley travel ne farkı var anlayamadm bende travel olmayan bebek arabası yok travelden kast nedir
kcnr harley travelde portbebe var kabinlerde normal baston araba gibi dimi ben fark olarak onu anlıyorum öylemidir??
BirGolgi Gizemin-minnakI ya ben de o modele bakıyorum ama tam yatmıyor ya o yüzden çok kararsız kaldım. Onun için ayrıca portbebe mi almak gerekiyor ki hiç istemiyorum. Keşke kullanan birileri bilgi verse
Gizemin-minnakI @BirGolgi yenidoğana kullanacaksanız ekstra pusetini ve ana kucağı adaptörünü almanız gerekiyor. Ama bunu alanlar ilerde baston araba almıyorlarmış .
BirGolgi Gizemin-minnakI evet ama 6 aydan sonra puseti kullanmayıp arabanın kendisine geçeceğiz onda da tam yatmaması çok düşündürüyor. 7 aylık bir bebek uyutmak için çok dik geldi içi :(
Nurklc38 lavininannesii internet sitesinden aldınız demi bende bi civile sorucam vardır inşAllah orda eger olmadı trendyol da indirim kovalıcam😂😂
lavininannesii Nurklc38 trendyoldan aldık bizde. Daha vaktiniz varsa takip edin en uygun zamanda alırsınız🤗