Yagmur00 Kızlar nasıl besik alsam tecrübeli anneler bıde nezaman baslamak lazım alıswerıse ya bana kalsa hemen alcam ama erken dıyo esim falan
Gonul_enes Yagmur00 ben 30 lu haftalarimin baslarinda 3 bebegiminde hallettim herseyini, ve 8 yil once kizika ikea besik aldim ahsap 3nude o besikle buyuttum ins buyutcem cok memnunum sallanan besik yada park besik sevmedigimden tercih etmedim
Mihriban_27 Yagmur00 ben alışverişe 30 haftalıktı başladım almaya beşik olarakta hem park beşik aldık hem ahşap peki siz kaç haftalıksınız ?
Dilekcnkn Yagmur00 Ben 16 haftalıkken başladım şu an 30+6 haftalığım beşiğim kaldı bir tek onuda 2 haftaya falan gidip alcaz ancak alıyorsun inan ama sen kaç haftalıksın ?
Yagmur00 Gonul_enes ahsap bnde istiyorum ama yerim yok ondan daha kullanışlı olan tercih etmek istiyorum bn bebege oda yapmıycam sadece besik vb seyler dusunuyorum
Zeysezer Yagmur00 ben 15 haftalığım park yatağını ve dolabını almayı düşünüyorum yakın zamanda kıyafetleri sonraya bırakıcam bebek arabasını ucuza denk gelmişti 10.haftada falan almıştık 😁
Su123 Yagmur00 ben indirimdeyken Trendyol daN aldım ozaman 5 aylıktım anne yanı ahşap beşik aldım hemen oda yapmayacağım için 3 yaşına kadar yatabiliyor içinde ozamn fiyatı 720 tiydi
MercimekveAnnesi16 Yagmur00 13-14 haftada başladım 27 haftalıkken bitirdim 29 haftalık olcaz hatta yıkadım pakladım bile iyiki de erken başlamışım ve hatta yıkamışım çünkü sürekli uyur oldum kafam kalkmıyor resmen eğilip kalkarken zorlanmaya başladım o yüzden erken başlamakta fayda var beşiğimi de büyüyen beşik aldım dün geldi kuruldu beşik konusu biraz sıkıntılı eğer büyüyen tarzda düşünüyorsanız çünkü 50 gün süre istiyorlar
Simgeozturk11_ Yagmur00 bncede doğuma yakın alın biz de öyle yapıcaz boş beşik beklemezler derler büyüyen beşik alıcaz
Zemheriiiiiiii Yagmur00 direk anne yanı alın beşik almayın bence hem içerde hem yatak odanızda kullanılacak birşey olsun çünkü doktorlar 6. Aydan sonra ayrı odada yatmasını öneriyor. Ben 20. Haftamdan sonra yavaş yavaş başlamıştım geçen hafta bitti hepsi şuan 36+5′iz
MercimekveAnnesi16 Yagmur00 https://ibb.co/QkGk6XW https://ibb.co/LZwBSZJ mağazadan aldım canım ben hys mağazasından
MercimekveAnnesi16 Yagmur00 büyütmek istediğinde beşik ve dolap kısmını çıkarttıyorsunuz baza gibi oluyor açılan çekmece kısmı kalıyor orası da isterseniz yatak koyabiliyorsunuz ister çekmece olarak kalıyor
Gizemkcer Ben suan icin oda yapmayi dusunmuyorum o yuzden park yatak aldim hem sabit hem sallanabiliyor artik park yataklar ve bi yerden bir yere tasimasida kolay ben gurbette oldugum icin anneme falan giderkende yanimda goturmeyi dusunerekte aldim bir nevi