Esra_baki 36+4 haftaligim. Lavoboya gittiğimde iç camasirim ıslaktı kaçırdım diye düşündüm. Afedersiniz taharetlenirken şeffaf sümüksü yoğun bı akıntı vardı bu normal mi ???? İki gündür bebek acayip hareketli bir haftaya yakında vajinal baskı var. İkinci hamileliğim ama ilkinde hiç hamile gibi değildim her şeyim doğum anında olmuştu.o yüzden ufak bir şeyde acaba bbk mı glck dyrm. 🙈
Dilekcnkn Esra_baki Acaba suyunuz falan mı geliyor azar azar bence doktorunuza danışın olmazsa bir gidin şimdi normal denir ama değildir kimse bilemez ki gidin bir hastahaneye belki nst bağlarlar bilemedim bende
Gonul_enes Esra_baki nisan olabilir o gelen bu zamanlarda akinti yogun da olur,oda olabilir,baski varsa kanala girmis olabilir bebegin, kaldiki her gebelik ayni degil arkadasim sen digeriyle bir tutma
Buseninannesi_21 Esra_baki benimde iki gündür bebek çok hareketli dün yerleri sildim elimle çomelerek o an vajinam acayip ağridi gece de bebek hareket halindeyken bel agrisi vajina da batma oldu sonra vajinada batma bel ve kasikta sağ tarafta aniden sanci girdi cikti iki kere aciliydi yani sonra gecti gece boyunca hareket etti sabah da 11 gibi su gibi bir sey aktigini hissettim normal de akinti gelir ve akinti derim ama su gibiydi resmen baktim biraz su ve sari akinti gelmis anlayamadim bende ama su gibiydi akintiyi kati gibi hissediyorum normalde.
Esra_baki Dilekcnkn Pazartesi randevum var. bnde sznti şeklinde su mu gelyr acaba ddm. ilk gblgmde bardaktan bosalircasina geldi. ama az az da glblyrms suphlnmdm dgl ama kacirmsda olblrm blmdm 🙈
Dilekcnkn Esra_baki Kararsızlık kötü birşey siz yine kendinizi takip edin bakalım sancı falan var mı ?
Esra_baki Dilekcnkn Edeceğim tabiki. İnşallah idrarr kacirmisimdir daha bir iki hafta daha drsa iyi olr küçük daha.