Buseguzel Benim annem yaptırdı bi tanıdığımızın aracılığıyla Diyarbakır’dan getirdiler. Ben istanbulda yaşıyorum ama nerde kim yapar hiç bilmiyorum🤷♀️
Halidemat Bende de vardı çocukluğumdan beri muska yaptım geçti. Doğunca bebeğe de yapılacak dedi hoca
bynist Ya bi hoca var ama isim falan istemedi? sizden isim istedilermi acaba yapmadan once yoksa isimsizde oluyormu bide parayla
Melekcansu bynist benden de isim almadı, ben çok huzursuzluk ve korku yaşıyodum,manevi olarak rahatladığımı hissediyorum , sizede faydası olur inşallah. İnanarak takmak mühim aklınızda bulunsun 🙂
Halidemat bynist Bebeğe takılır diye biliyorum bizde olduğu gibi. Bana ölünceye kadar takacaksın dedi. Ücret verdim istedi çünkü
bynist Umudumm Canimm oyle uzakta var bi hoca ondan haber bekliyorm olmadi ben seni rahatsiz ederim cok sagol ama istanbulda olsa keske insan kendi gozuyle gitse daha rahat eder 🙈
Bedis bynist ben de yaşadım aynı şeyi. Bir hamileligimde bebegimin kalp atışı oluşmadı ikincide ise kanama oldu. Bi kaç yere danıştım ummu sübyan dediler ve nüshasını aldım takıyorum hep. Şimdi 14 haftalık hamileyim ve sağlıklı çok şükür. Akdeniz bölgesinde ismine ıstırac diyorlar ve ocaklari oluyor oraya ziyaret edip nuskasini alıyorsun. Bebek olunca onu da götürmen gerekiyor. Antalya gündoğmuş ve akseki ilçelerinde ocaklari var benim bildiğim ve ben gündoğmuş a gittim. Geceleri ben de hiç bir sebep yokken irkiliyordum bazen uyanıyordum bazen hiç hissetmiyordum eşim diyordu sabah gece titriyorsun diye
Bedis bynist isme filan gerek yok sana niyet edilip alınması lazım ama ben ziyaret de gerekiyor diye biliyorum. Bi de bu genlerden geliyor ya senin ya da eşinin genlerinden. Herkeste olmuyor