Mayamina Kbrbisi21 bizimki britishshorthair😅 o kadar uslu ki bazen onun bir kedi oldugunu unutup ondan fazla şey beklıyorum 😅😂
Kbrbisi21 Clementinee mama cok fark ediyor proteinli mama kullaniyorum ben tuyleri hem dokulmuyor su an hem parlak ama illaki dediginiz gibi mevsim gecislerinde dokuyoruz 🤭
Kbrbisi21 ruveyda14 İste bu cok guzel birsey heyecanla nasil arkadas olacaklarini merak ediyor insan bir an :)
Deletedmom_33 Kbrbisi21 1 kaplumbağa, bir 50 lt yavru balık akvaryumu bı de 500 lt yetişkin balık akvaryumu
bykarakan Kbrbisi21 bizimkiler yetişkin çok minicik ken geldiler bize ama pek bir samimiyetleri yok ev halkıyla 😅😅 yaş mama verirsen gelirler işte iki ilgi başlarını öptürürler öyle 😅😅
Kbrbisi21 bykarakan anneme verdigim kedim 8 kiloyu geckin kiloda oda dunya yansa umursamaz misafiri hic sevmez 😁 ama misafir odasina bayilir 😁
deno1 Zeyyyn benimde sultan papagani akşama kadar başımı sisiriyor😅 ama kıyamıyorum cok tatlılar bebek olunca susmazsa napcaz bilmiyorum
Ece003 Kbrbisi21 bir köpeğim var karamel isminde erkek birde bebek gelicek yakında asla vermeyi atmayı düşünmem ☺️
Gonul_enes Kbrbisi21 bende 2 kedi vardi (biri vefat etti) 1 kus 2 cocuk 3.ye hamileyimm…hepsini ayriii ayrii seviyorum, buyuttuklerimi dogurduklarimdan aslaaaa ayirt etmiyorum,oyle cokkkkk seviyorummmm💜💜💜
Mayamina Gonul_enes kedin vefat etmiş🙁 ben ara ara maya’ya bişi olursa diye kaygılanıyorum ve o kadar kötü oluyorum ki siz nasıl dayandınız..
Mervexxx Benim de iki tane kedim var baba kız 😄🥰 erkek olanı 25 günlükken sahiplendim bir hafta biberonla besledim derken beni annesi biliyor. 2 yaşına geldi kendi çocukları var hala emme refleksi var gelip tshirtümü falan emiyor, asla bensiz uyumuyor eşim ben ve o yatıyoruz mutlaka bana temas ediyor uyurken 🤣 resmen evladım gibi ilk 1 sene ikinci kedimiz olana kadar çanta gibi heryere götürdüm onu evde yalnız kalıyor diye. Sanırım hata ettim simdi evde yalnız kalamıyor ama heybetini bir görseniz kısır 10 kg koyu gri sürekli sinirli bakıyor. Tanımadığı insanlara tısslıyor ısırıyor aşırı yaramaz gören bune be canavar bu nasıl besliyorsun diyor. Ama bana resmen bir kuzu yapışık ikiz gibiyiz ben harici insan sevmiyor yapacak birşey yok 🤣 kızı da babasına hiç çekmemiş tam bir sevgi yumağı önüne gelen herkese kendini sevdiriyor aşırı uslu. Önünde kebap yiyin siz ona bu senin demediğiniz sürece ne yiyorsunuz diye bakmaz bile canı yansa sesi çıkmaz öyle iyi huylu bi cocuk. İkisi de benim çocuğum 🙏🏻 Şimdi üçüncü iki bacaklı çocuğum geliyor inşallah 😅 çocuk odamız yoktu kedi odamız vardı 2 senedir artık gerçek bir çocuk odamız olacak. Şimdi eşimle tek düşündüğümüz kedimiz bebeği kıskanacak mı bu süreci nasıl atlatıcaz beni nasıl paylaşacak bebekle hiç bilmiyorum, doğum sürecinde ben bakamayacağım için annemlere verelim 1 ay dedik ama bu sefer benden ayrıldığı için psikolojisi bozuluyo çocuğa ya daha büyük tepki verirse dedik bakalım bizi neler bekliyor :()
Gonul_enes Mayamina 12 yillkk yoldasimdi pasam, ve ogluma 6 aylik hamileydim , hicccccccc unutmadim pasami nerdeyse her gun dilimde, 4 yil oldu vefat edeli,yeri dolmuyor evladim o benim, keske kizim gibi diger ogullarimda onu gorseydi sevseydi😭