Aylinarya Kızlar sizde detaylı ultrason için 2. Kez gitmeniz söylendi mi bizim doktor 2. Kez çağırdı biraz tedirgin oldum varsa böyle bi durum yaşayan paylaşabilir mi
Patisever Aylinarya benim pozisyonundan dolayı bebişin böbreklerini görememişti yine gel haftaya demişti öyle olabilir canım
Ayseee4238 Aylinarya benim 3kere baktı doktorum ilkinde kalbinde delik görmüştü ikincisini kapandı mı diye bakmıştı üçüncüsünde de yüzünü hiç göstermediği için yüzünü görebilmek için bakmıştık.
minikask35 Aylinarya Benide tekrar çağırdı pozisyondan dolayı kalbini göremediği için endişe etme bı şüphe olsa söylerdi sana canim
gokcekocyigit07 Bizim minnak kendini tam göstermediği için evet bazı şeyler eksik kaldı o yüzden bir sonraki kontorlde baktı doktorum 🤭 endişe etme Allah’ın izniyle yoktur bir şey öyle olsa bilgi verirdi
Aylinarya gokcekocyigit07 kendi doktorum değil üniversite hocası kendi doktorum baktı bi sıkıntı yok dedi ama üniversitede ki doktor 3 hafta sonra sırtına bi daha bakıcam dedi bi sıkıntı var mı dedim yok dedi ama çağırdı ben çok endişelendim 😔
Aylinarya Ayseee4238 kendi doktorum değil üniversite hocası kendi doktorumda baktı bi sıkıntı yok dedi ama üniversitede ki doktor 3 hafta sonra sırtına bi daha bakıcam dedi bi sıkıntı var mı dedim yok dedi ama çağırdı ben çok endişelendim 😔
gokcekocyigit07 Aylinarya neden başka doktorlara gidip kafa karışıklığı yapıyorsun ki sabit birine git, her doktor, her cihaz, her ortam farklı boşa stres olma bu şekilde