Merve1992mesut 34 haftalık hamileyim Korona oldum Öksürüğüm var 6. Günde koku almıyorum artık Bu beni çok üzdü koku duyusu gidip geri gelen var mı Bebebğimin kokusunu alamayacağım diye aşırı mutsuz oluyorum
sedanursahin Merve1992mesut benim ki 9. gunde yavas yavas geliyor gibi hissediyorum korkma inşallah gelir 🙏🏻
Sulekrtk Merve1992mesut ben evlendikten 2 hafta sonra korona oldum ilk 3 4 gün koku tat vardi sonra gitti 10 gün sürdü almam normal yani
Leylaak Merve1992mesut 14 duncu günüm covid ile öksürüğün devam ediyor koku kaybı bazı şeylerde var hayla ilk başlarda kolaydı sonra zorlaştı nefes darligi öksürük yeme içme den kesilme dört gün bişi yemedim bebeğimin kalp atışı yavaşladı sonra acile gttk kontroller vs şuan çok iyiyim eskiye göre geri geliyor bu koku kaybı vs krkmayin
Berra71 Merve1992mesut bende bir haftadan beri gribim Öksürmekten boğazım ağrıyor ve ne tat var ne koku hiç bir şekilde. Acaba bendemi korona oldum
Mervexxx Ben de 6. Gündeyim arkadasım. Çok ağır atlattım simdi iyiyim ama bende de koku tat yok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir 🙏🏻 Sakın korkma bol bol keskin şeyler koklamamız gerek, hücreler kendini yeniliyor elbet koku alacağız 😀
Dilekcnkn Merve1992mesut Benim geçen hafta pazartesi gece gitti 2-3 gündür tat falan alıyorum kokuda alıyorum ama öyle çok yoğun değil ama parfümün kokusunu falan alabiliyorum sabah kalktığımda fazla alamıyorum o kadar
Sinen Merve1992mesut biz esim oldugunda esimin burun deliklerine tereyağı surmustuk durmustu baya sonra geldi kokusu denemekte fayda var
Mervenurs Merve1992mesut 20 haftalık hamileyim , bende Malesef pozitifim ☹️ 4. Günüm hastalıkta koku tat herşey gitti ve çok ağır atlatıyorum heryerim ağrıyor özellikle sırtımdan bacaklarıma Allah hepimize şifa versin ☹️ Bol bol su ve limon tüket sarımsak tüketmeye çalış
elif_2021 Merve1992mesut ben 5ay önce korona oldum ve kokum gitti bende çok korktum bebeğimin kokusunu alamicam diye Allah’ım lütfu 16 gün önce doğum yaptım şimdi sadece bebeğimin kokusu alıyorum başka hiçbir şeyin kokusu yok sedece oğlumun kokusu var çok şükür 🤲🥰 canını sıkma gelir bol bol kekik yağı kokla
Merve1992mesut Hepinizden Allah razı olsun İnanın hastalıktan çok bebeğimin kokusunu alamayacağım korkusu beni bitirdi 2 gündür koku alamıyorum 2 gün önce gayet koku alıyordum Pat diye gitti tüm kokular acaba dedim koku hücrelerim tamamen öldü mü Bu nasıl bir şey anlamadım.