Gizemin-minnakI Ben alttan muayenede4. Haftada kesemi gördüm . 6. Haftaya yakındı . Karnımdan keseyi gördü . Ama kanamam olmuştu o yüzden gitmiştim .yine de bekleyin . Görmezseniz üzülürsünüz şimdi erken . Kalp atışı için bekledim . 8+3 de gittim .
DemetF Hifaemine evet hatta bi hafta oncesinden midem cok bulaniyordu.Ama herkesin bir olmuyor kimisi hic bulanmadan geciriyor kimisi 9 ay cekiyor ona takilma
Gizemin-minnakI @Hifaemine görür heralde . Kalp atışını da duyabilirsiniz belki . Dediğim gibi çok duymayan olduğu için ben kendimi hiç üzmek istemedim😊
melikeyakisiklii Hifaemine hamile olduğumu öğrendim 8+3 de gittim hem keseyi gördüm hemde bebeğin kalp atışını doktorumla iletişime geçtiğimde daha önce gelirsen göremezsen hayal kırıklığına uğrarsın demişti beklemiştim
Liyaaaaam Hifaemine ben 6 haftada kesemi gördüm haftaya kalp atışı için gidicem her hangi bir belirtim yok
SahraKubra Beş buçuk haftalık iken keseyi gördük doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım bebeğin dedi ama araya bayram girince bira daha geç gittim sekiz haftalık iken kalp atışlarını duyduk 😊
Aybiketopal Hifaemine 5. Hafta da keseyi gördük doktor garanti olsun diye 8 de gel dedi çok şükür 8 de kalp atışını duyduk
Hacer_Nur Hifaemine ewt canım bende 5 buçuk haftalıkken kesem görünüyordu 7haftalıkken kalp atışını duymuştuk gittiğimizde 🥰