elfmoom Mom789 özür dilerim ben özel tartışma olduğunu görmedim direk daldım teyzesi yazınca valla hemen nazar duası okudum 🙏🏻 helal et hakkını
Zelsonr Mom789 Bende görmedim😞 ama Allah bağışlasın Rabbim acılarını göstermesin inşallah, hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin inşallah 😘🤲💜
Kuzucccum Mom789 ayy o sıra tatlı güzellık uykumdaydım kaçırmışım tüüüüü 😣😬🤣 mutlaka çok gUEldır rabbım korusun onu nazarlardan ıns bağışlasın size 😘🙏🙏🧿
elfmoom Mrs-Turkk yookk , internette güzel bebekler resimlerinden bulmuş ama çok güzel diye kaldırttık günah nazar değmesin🙏🏻
Mom789 Deletedmom9823 hahaha ana guzel baba guzel 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂hahahaha ulan yaa saka maka ciddi olur ha istemeye gelin dogunca ama suslu portbebeyle gel
Mom789 elfmoom kizzzz sendemi gordun allahim az daha duraymis herkes gorecekmis bu ozel tartisma etiketj dikkat cekiyor
Mom789 elfmoom askolsun ya deme oyle helal olsun sorun yok ben simdi ona bi hatim indirmis kadar okur uflerim 😂
elfmoom Mom789 vallaha hemen okudum nazar duası 🙏🏻 söz ben doğurunca da sana atarım ama 7 ay beklersen daha 7 ay var 😂