Rojbin27 Gamzeparlak1 neden kaba davranıyorsunuz ki onun kendi hayatı sizi ilgilendirmez ki herkes kendi evinde kimse kimseyle muhatap değil bukdr da sert olmayın
Gamzeparlak1 Rojbin27 Derdim sizi germesin lafına sinirlendim,yoksa banane.kimse 14 yaşında evlenmek istemez,kendini kandırmış,milleti kandiracak. Çocuk ne bilir evliliği. Ama hala bı savunma falan,kötü örnek.
Rojbin27 Gamzeparlak1 ben savunmuyorum sadece o kişi üzülür onunla evlatları var bir kere olan olmuş biz bişey değiştirecek miyiz ben neyin be olduğunu bilmiyorum onun için bişey demiyorum ama böyle kaba yorumda yapmam
Curcu Gamzeparlak1 14 yaşında herkes çocuk olmalı bunu sonuna kadar destekliyorum. Cinsellikten ve kadınsılıktan keşke uzak bir dönem geçirebilseler. Ben 14 yaşındayken 3 tane hamile akranım vardı ailesinden gizli düşürmeye çalışıyorlardı üzerimde hala travmadır. Reşit oldum bu kez de kendimden küçüklerin aileleriyle kürtaj yaptırmaya çalıştıklarına şahit oldum. Şimdi bunları gördükten sonra bu kadının üstüne çok gidilmesini acımasız buluyorum ailesi keşke daha iyi yönlendirseymiş. 14 yaşında hiçbir çocuğun ne cinselliği tanıması gerek ne de bu sorumluluğun altına itilmesi. Ama günümüzde 14 yaşında olup dekolte giyip aşırı makyajla gezilmesine de karşıyım.(dekolte 14 yaşında olduğu için reşit olan kimsenin giyimini eleştirmem). Gerçekten bu durumlara üzüldüğüm için yazdım savunulacak hiçbir tarafı yok zaten
Birgul Gamzeparlak1 konuşma tarzınızdan ve başkalarının hayatına böyle yorum yapmanızdan dolayı hesabınız 1 gün askıya alınmıştır.