Neseay Ben de 37 yaşındayım ilk gebeliğimin başındayım ve 4 yıllık evliyim☺️ Açıkcası eğer bir zorlama yoksa kadın ve erkek istediği yaşta evlenebilir 18 yaşını geçtiyse. Kimse bunu yargılayamaz. Kimisi kendini tanıma sürecine yalnız devam eder ruh eşini ya da işte bu dediği kişiyi bulunca da evlenebilir. Kimi de bunu çok daha erken bulabilir. Tek sorun gözlemlediğim, erken evliliklerde ergenliği de birlikte yaşıyorlar ve karakter gelişimi oturdukça farklı kişilerle karşılaşabiliyorlar ilerleyen yıllarda. Hayattan beklentileri birbirine uymayacak şekilde değişebiliyor. Tabi bu ileri yaşta evlenenlerde de olabilir. Bazen de geç evlilikler daha çatışmalı oluyor sanki. Açıkcası burada şu var kişinin olgunluğuna, takım çalışmasına ve evlilikten beklentisine bağlı bu olaylar. Aşk da önemli sevgi ve saygı da. Eğitim her yaşta alınır istendikten sonra. Yüksek lisans ya da doktora mezunu olmak kişiyi çok bilge yapmıyor. Meslektaşlarımdan biliyorum. Herkes biricik ve herkesin yaşama şekli farklı.