Mrv1007 29 yaşında hamile kaldım, 30 yaşında doğum olacak hayırlısıyla 🌸 Okul, kpss, atanma, iş hayatı derken önce kariyer yaptık şimdi çocukta sıra 🤣💜
Aley1 Mrv1007 ohhh garantici anne de olmak lazım çocuğumuza hazırladığımız hayat hep bizimkinden bir üst olmalı 🥰🤰 sağlıkla gelsin 🌼🤗
Valide Aley1 26 yaş, hep daha erken anne olmak istemiştim 2. Çocuğu ne ara doğurucam 30 dan sonra nasıl doğurucam diye, rabbim 2 çocuk aynı anda nasip etti çok şükür 🙊🌸💋
slnacar Valide aynı kaderi paylaşıyoruz 26 yaş daha yeni evliyim ama allahım 2 tane birden nasip etti , sağlıkla gelsin bebişlerin , allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin 💕
Bbilgi Valide yaa 😊ben de 26yım ikiz çok istemiştim ama tek oldu, sağlıklı olsun da inşallah hemen ikinciyi isterim
zyg1234 Ayguns ikisi birlikte büyüyecek ne güzel 🌸 benim de niyetim aralarında en fazla 2 yaş 🙏🏻 Bir de biri kız biri oğlan oldu mu tadına doyulmaz 🥰
Elif_Eda kubratskya_ Canım benim ya bende 20 Eylüllüyüm 😊 kızçem 20 eylül de gelme ihtimali çok yüksek 🙈 Tabi daha erken daha geç gelmesse
Ayguns zyg1234 evet araları 2.5 yaş falan olacak . Oğlum var ikinciyide erkeğe benzetti doktorum ama net değil gönlümde nasıl kız vardı anlatamam 🙈 neyse sağlık olsun eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhhatli doğsun inşallah 🥰
kubratskya_ Aley1 yok kolaylaştı tam tersi aynı gün çifte doğum günü kutlanıcak ne güzel 😅teşekkür ederim ❣️
Ness23 Drf yoo ben varım 32 yasında ilk çocuguma hamileyim.Ama ben okul,iş mesleki yeterlilik ve daha iyi bir gelecek için herşeyi planlayarak ilerledim.Zaten 29 yasında evlendim🤪🤪🤪
zyg1234 Ayguns her şeyden önce sağlık 🙏🏻 Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman 🌸🤗
Zeynep1903 Ayguns 27 de hamile kaldım 10 ağustosta 28 den gün aldım Lina’m canım kızım kısmetse aralığın son haftası gelicek
Burcunuz Ayguns Aley1 19 da hamile kaldm doğurdum oğlumu smdi 22 yaşındaym 30 haftalık hamileyim kızjm olucak 🥰