Nadide_Sultan20 Kıyafetleri hangi deterjanla yada yumuşatıcı kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz hanımlar
Bebegimicin1 Nadide_Sultan20 yumuşatıcı kullanmıyorum kendim için omo kullanıyorum bebek için unibaby mavi kapak kullanıyorum
zehranurr Nadide_Sultan20 ben green clean deterjan ve yumuşatıcısını kullandım memnum kaldım. Ağır koku bırakmıyor kıyafetlerin üstünde
Dilekcnkn gamzosgamzos Temiz yıkıyor mu çamaşırları ben yumuşatıcı kullanıyorum çok hoş , dalin deterjan aldım ama temiz yıkamıyor gibi geldi ya
Sudeekalay Nadide_Sultan20 kendimize Alo ve ABC bebek için soruyorsaniz diğer 2 kızımda hep dalan roxy kullandım sadece yumuşatıcı kullanmadım
Kubraemre18 Nadide_Sultan20 roxy dalan toz deterjanımız Uni baby pembe Kapaklı olanda yumustacimiz 🥰 İkisi bir harikaa oluyor herkes soruyor kokusunu şiddetle tavsiye ederm😍
Esra3890 Yumsatici kullanmıyorum zararlı olduğunu söylüyorlar deterjanda kimyasal olmayan doğal içerikli ürünler kullanıyorum dalan siveno gibi
[silindi] Nadide_Sultan20 Ben siveno aldım. İlk kıyafetleri yıkadım bakalım. Mis gibi portakal kokuyor. Bitkisel olması tamamen güvenilir ve tavsiye ederim. Yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum kimyasal içeriklerden dolayı. Zaten sıvı deterjan yumuşatıcıya gerek kalmıyor.
mhlady_2021 Nadide_Sultan20 minoris çamaşır deterjanı ve leke olanlarada leke için olanı sıkıyorum.yumuşatıcı kullanmıyorum