cennetkokulum_ Deniz59 19 haftalıkken bana da olmuştu rahim büyüdüğü için vajinaya baskı yapıyormuş 3 günden sonra geçti benim de endişelenmeyin normal ağrıymış 😊
Zeyyyn Deniz59 bende 31 haftalığım canım doğuma kendini hazırladığı için rahim oluyormuş kaslarla alakalı ayakta bazen yatarken aniden giriyor benimde
TubaEla Deniz59 bende de var 1haftayı geçti oturup yatarken çok değilde kalkınca yürürken kasıklarım vajinam alt taraf kemiklerim falan acıyor ilkinde hiç olmamıştı böyle 😕
TubaEla Zeyyyn bende 31.haftamdayım kasıklarım vajinam kemiklerim acıyor yürürken resmen çok zorlanıyorum bazen ilk hamileliğimde olmadı böyle normalmi acaba bu durum 😕
Bernie Ara ara oluyo,yani geldiginde 2 -3 gun zorluyor beni de sonra 4-5 gun rahatim.galba o esnada bebek kilo alip rahim genisliyor felan😇 heleki sag kasigim.aah ahh
Zeyyyn TubaEla benimde ilk gebeliğim bu hafta için öyle yazıyor okudum kadarı ile sizin baya ağrılı yinede doktorunuza söyleyin ben magnezyum kullandımdan beri rahatım kemiklerim filan ağrımıyor yürürken
TubaEla Leylaak doktora sordunuz mu ben sordum doğru düzgün ilgilenmedi 😠 bebekle ilgili sorun yoktur dedi sadece bakmadan. Oturup yatarken ağrı yok ama kalktığımda ve yürürken ağrı sızı oluyor baskı gibi