Zeynep_49 Kızlar ben 27+4 deyim ikiz bebek bekliyorum hayırlısıyla daha yeni başladı belimde ve karnimin altında hafif agrili sanci bu Normal mi sizce
Pelin-1 Zeynep_49 bugun ben de ayniyim 24+4um ve sabahtam beri karnim bi toplaniyor bi gevsiyor bi tuhaf daha once oldugunda doktor normal dedi ama bugun iyice zorladi tuvalete korkuyla gidiyorum😐
Zeynep_49 Pelin-1 benimkiler yaklaştıkça zaman böyle gider sanırım aşağa doğru çok baskı oluşuyor bişey çıkacak gibi bide ikiz benimkiler ondanmi bu kadar zorlaniyom
Pelin-1 Zeynep_49 benim de ikiz bu agrilari 20.haftadan beri azar azar yaşamaya başladim bu haftalar arttı senin haftana gelince daha da artacak sanriim😐 tek çare uzanip dinlenmek 😐
Zeynep_49 Pelin-1 tabiki uzan dinlen ben doktoruma gittim bugün herşeyi sordum sağolsun oda tane tane cevaplayip bilgilendirdi
Zeynep_49 Pelin-1 Evet ilk başından beri de tuvalete çok çıkardım evet baskı yapınca idrar baskısı oluyor tuvalete gidiyom ama bugün gittim çok şükür bebeklerim çok iyi birinin ayagi aşağıda ayakları çok hareket edince ondan baskı hissi oluyor