Nilsubatu Ataşehir ve civarı bayan doktor ve güzel bi özel hastane tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz.
Papatya2768 Nilsubatu canım kozyatağı central hs tavsiye ederim ataşehire yakın ben orada arkadaş tavsiyesi ile fatmanur hn gidiyorum gayret ilgili bir doktor. Oradaki tüm dr için güzel yorumlar duydum
Kderdenzmsl Nilsubatu avicenna hastanesi Filiz hanım yada Nuran hanım ikiside çok ilgili çok iyi doktorlar
Nilsubatu Papatya2768 canım teşekkür ederim benim doktorum da Fatmanur temel hanım fakat değiştirmek istiyorum.
Nilsubatu Kderdenzmsl teşekkür ederim öncelikle. 🌸 ben filiz hanıma gittim fakat değiştirdim ama Nuran hanımı bilmiyorum
Kderdenzmsl Nilsubatu ozaman Nuran hanım derim filiz hanımı bende değiştirdim iki kere gittiğimde yerinde yoktu Şile den geliyorum geri de donemezdim Nuran hanım a muayene oldum her detayına bakıyo ultrason cihazı renkli de gösteriyo çok ilgili
Nilsubatu Papatya2768 telefon numarası vermiyor mail yoluyla veya hastane aracılığıyla ulaşmaya çalışıyorum zorluk çekmeye başladım ulaşmak konusunda yoksa çok seviyordum kendisini bende tavsiye üzerine gitmiştim.