Masal-07 Sevgili hamiş anneler 4haftalık hamileyim kasıklarım çok agrıyor bu durum normal mi birde gribim ne iyi gelir yardımcı olursanız sevinirim 🥰🙏
Tmmz Masal-07 benim de ara ara bel ve kasık ağrım oluyor canım 6 haftalık hamileyim ben de. Doktorum normal demişti
Sibel87 Masal-07 bende grip oldum bol bol su için ve C vitamini tüketin,zencefil bal karışımı şurup içiyorum bugün çok daha iyiyim çok şükür🙏Bide sirkeli su ile boğazınıza gargara burnunuza çekin o da çok iyi geliyor.Geçmiş olsun
gamzosgamzos Masal-07 normal canım bende 4+3 hamileyim benimde cokagrim oluyor kizima hamilrykende olurdu gecmis olsun bu arada
Deletedmom93428 Masal-07 1 bardak sıcak suya limon sık bir de bal koy onu iç sıcak sıcak sonra battaniyeyi çek üstüne terle hoop turp gibisin 🥰geçmiş olsun canımm 🌸
minikveeannesi Masal-07 bol su icip meyve yeyin nane limon yapin corba yapin ve tursu yeyin gecmis olsun
Masal-07 minikveeannesi çok teşekkür ediyorum 🙏ağzımın tadı da yok yiyesim de gelmiyor ama deneyeceğim
Calisananne25 Masal-07 ben de 3 4 gün önce nezle oldum yeni atlattım bol bol limon ve meyve yedim ben sıcak su içtim.