btlayz 12+4 %80 erkek dedi 14+5 kesin kız dedi ☺️☺️ 5 yaşında oğlum var şükür rabbim herkese nasip etsin 🥰🥰
Mehtap23 sumeyraballl zaten ben 20 haftalarda randevu almıştım hastaneden. Benim hastanemde anca bir ay sonraya randevu aldım. Saolsun doktorum kendi dedi şimdiden git al bir ay sonraya randevun çıkar dedi. Bazı doktorlar demiyor zamanı gelincede randevu bulunmuyor özele başvurmak zorunda kalıyor bir çoğu ve bir sürü para istiyorlar özeldede. Detaylı da ekstra istenen bişey yok sadece karından daha ayrıntılı cihazla bakıyorlar . Tüm organlarına bakıyorlar sağlıklımı bi sorun varmı diye .
Mehtap23 Meryemguvey_91 bazı doktorlar kesin görüp söylüyorlar benim oğlumada 13 yada 14 haftalarda kesin oğlun olucak demişlerdi. Şimdiki emin olamadı . Tabi bizimkide göstermedi 😅
Merve_0109 Meryemguvey_91 ben tahmin üzerine 16 da öğrendim net bir şekilde 20 haftalık gördüm kızımı
Sbldgn37 İlk bebeğimi 11. Haftada tahmin etti kız dedi kızım oldu tabi sonra bi 3 ay göstermedi kendini sonra kız olduğunu kesinleştirdik gösterince
Perilisa Kızlar bir sorum var . Gebelikte bulantı olup kusmayınca oğlan olur diyorlar sizin nasıl oldu . Benim bulantım var ama kusmuyorum. Kız istiyoruz tabi Allah hayırlısını versin ama içimizden geçen kız ama erkek belirtisi mi acaba bu durum
Meryemguvey_91 Perilisa ben 2 oğlumdada her sabah sarı su kustum ilk 4 ay şuan cinsiyet belli değil midem sürekli bulanıyo ama kusma yok
FG1703 Perilisa Hiç alakası yok canım ben bir defa istifa ettim 13. Haftadayım Yassı kemik görüp kız dediler dün 🤗
Zuhalhlt Meryemguvey_91 12. Haftada erkeğe benziyor dedi devlet hastanesi, 15. Haftam da özelde kız dedi sonraki konrotollerde de hep kız dediler
Elos Meryemguvey_91 13+5 te %80 kız dedi. Dayanamadım 14+5 te bi daha gittim. Bebeğin kız olacak dedi 🥰💃🏼🌺 hadi inşallah değişmez