eminenura alininannesiii ben mum yaptırmaya karar verdim kuzum, serchesshop diye bir yer var baya güzel görünüyorlar instagramlarına bir bak istersen
Omerhatice alininannesiii cikolata kahve paketi yaptırdım ben ☺ daha doğrusu herseyini alıp kendimiz yaptık
Sarisin_Anne alininannesiii migrosta selin kolonya var, minik, indirime girmiş. 1.79₺ falan sanırım dün ondan aldım 20 tane kadar. Yapışkanlı sticker bastırıp üzerine yapıştırcam tülle süsleyip onları vericem
Ozlemozlem1 eminenura ben de oradan mumluk ve ayetel kürsili açacak yaptırdım. Çook kısa sürede geldi ve memnun kaldım baya
eminenura Ozlemozlem1 yaaa çok sevindim, çevremde yaptıran yoktu. Çikolatası nasıl acaba bilginiz var mı🥰
Omerhatice Neeslii çikolatayı bi tanıdığım oyle paketlwr hazırlayan bir fotografcimiz vardi ona yaptırdım… oyle hediyelikler falan hazirliyordu çikolatayı ordan aldı etiketinide ona bastırdım.. İnternet jelatin poşet ve kahve aldım.. kırtasiyeye kirtasiyedende karton aldım .. sonra oturduk yaptık bir güzel… tanesi 1 buçuk liraya gelmis oldu kendim yapınca ama disarda yaptirirsam en uygunu 1.75 den başlıyordu 😊 https://www.hizliresim.com/a30eu5a][img]
Yasminyenice yeniannna34 instagramda laresparty diye bir sayfa var çok güzel yapmışlar aynı gün yapıp kargoladılar ertesi gün geldi
Yasminyenice alininannesiii instagramda laresparty diye bir sayfa var çok güzel yapmışlar aynı gün yapıp kargoladılar ertesi gün geldi
iremyasar alininannesiii ben kendim makrome ipten gökkuşağı anahtarlık yaptım çikolata lokum falan da kutularda yapıcam
nslhhsn9221 alininannesiii ben çiçek sepetinden yaptırmayı düşünüyorum. Çikolatayi de hediyeyi de hem daha uygun biçok yerden hem de güvenilir diye düşünüyorum
sydanrtk alininannesiii ben makrome den anahtarlık yapacağım kendim yapıyorum küçük bir işletmem var daha kullanışlı ve ömürlük olur diye düşünüyorum yani geri dönüşler bu yönde oluyor ☺️
Seda_nrr alininannesiii ben instada iremhediyelikten yaptırıyorum daha öncede oradan yaptırdık memnunum