Kizimveoglumm Hastane çantasına neler koydunuz bilgi verirmisiniz eksiğim varsa tamamlamak istiyorum 😊😄😄😄
Kizimveoglumm Gulnur ben bugün bir kaç parça bir şeyler aldım ama eminim eksiklerin var hemde bir sürü onlarıda tamamlamak istiyorum 😊
Lavieenrose_ Bebek bezi,ıslak mendil,hasta bezi, hastane çıkışı+yedek bi takım daha, anneye pijama 2 takım tavsiye ederim çünki ben doğumdan sonra bi kaç gün çok terlemiştim, şampuan dahada düşünüyorum =)
Haticeyildiz 3 hastane cikisi 1 kalin tulum 2 ince 1 kalin battaniye 2 corap eldiven ve sapka hastane cikislarinin icinde var 1 tane kalin yun hirka bebek bezi islak mendil bebek icin bu kadar kendime henuz koymadim haftasonu tamamlayip koyucam iki pijama takimi emzirme atleti buyuk beden kilot orkid gogus pedi kagit havlu kisisel bakim urunleri (dis fircasi macunu makyaj malzemeleri gibi) lohusa terligi ve taci aklima baskada bisey gelmiyo simdilik sizin varsa aklinizda bisey soyleyin tamamliyim 😊
Harna Bebek battaniyesi,biberon (bazen bebekler emmek istemiyor sekeri düşmesin diye mama yapip vermek icin) zıbın 2 3 tane,eldiven mutlaka bere(bebekler ısısını genelde kafadan kaybeder) bebeğin alt üst kiyfetlrnden 2 adet olsun ıslak mendil bebek bezi 7-8 tane anne için pijama takımı iç çamaşırı terlik peçete aklıma gelenler bunlar 😀