MMmommy 16da çok belirgin pıt pıt hissediyordum 3-4 gün bu şekilde devam etti. 17de hiç olmadı… Endişelenmeli miyim? ne yapsam hissederim???? Siz hissediyo musunuz??? ://///
Adapte34 MMmommy daha çok erken sürekli hareketi için canınızı sıkmayın bu aralar biraz da uyku düzenleri oturmaya çalışıyo
Adapte34 MMmommy kimisi 20-24. haftalarda devamlı hissediyomuş bende 21 haftalığım bir gün boyunca hiç hissetmediğim oluyo ama telaşa gerek yok ❤️
Elsu26 MMmommy 19+2 daha hiç hissetmedim 😂 hemen telaş yapma zaten 24 e kadar düzensiz olabilirmiş hareket
Yagmur00 MMmommy yanı bnde hissettim o zamanlar ama pıt pıt arada denk gelıyordum doktora sordum cok normal dedı sen 20 den sonra gor dedı aynen oyle sımdı sabahları bıde aksam net net hissediyorum canım daha cok kucuk annesi uyuyordur
Adapte34 MMmommy 14+4 te kalp atışı şeklinde hissettim pıt pıtlarını şimdi 21 haftalık çok şükür güzel hissediyorum
yaren-1 Bende 17 de başladım hissetmeye bazen her dakika hissediyodum bazen 1 gün boyunca hiç hissetmiyordum şimdi 20 haftalığım ara ara hissediyorum gayet normal her haraketi hissetmemeniz endişelenmeyin 🙂