Deletedmom9823 Deletedmom23234 bi kaç saattir ortalarda yoktum İpek kirpik yaptırdm doğuma hazırlık😀😀😃😀 nst de sancım hiç çıkmadı
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Üff beeee yaşiysün bu hayatiiii 😁😁 benimkiler döküldü yahu doktor da izin vermiyo yaptirmama 😣
Jule Deletedmom23234 benimde belimden bacaklarima vuran bi agrim var belim hic gecmiyor mide bulantisi ve ishald3 mevcut acaba bi sknti cikar mi doktora gitmeye korkuyorum
denizeryigit Kuzucccum her gün açacağım galiba bu gidişle yada doğmuyor başlıklı postları illallah ettireceğim ahhahahah😅 sağlıkla gelsinler inşallahhh🤍🤍🙏🏻🙏🏻
Deletedmom23234 Sedanurygtt Çok saçma vermesi gerekiyor neyse sen bol bol su iç günde 4 litre su icmeye özen göster ve Hergün bi şişe Beypazarı maden suyu iç ❤️
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Linç gelcek şimdi sana 😁 😁 anam ne bileyim içinde kimyasal olduğu için yasak dedi daktır
Sedanurygtt Deletedmom23234 bunları etrafımdakiler de önerdi yapıyorum 20 sinde kendi doktoruma gidicem inşallah o aydınlatır 😕
Deletedmom9823 Deletedmom23234 liftingde yaptırmıştım ben herkes yaptırıyo ya bütün hamilelerde görüyorum benden öncede bi hamile yaptırmıştı çıktı ben girdm linç edicek olanlar işine baksın 😉😉😉
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Aşk belki erken doğum riskim oldugu için de öyle demiş olabilir bilmiyorum ki 😶 işinize bakın yahu 💃🏻
Deletedmom9823 Deletedmom23234 ben sormadım bile amaan okdrda abartmamak lazım yia😋😋 olan oldu artık yaptırdm😀
Hafizeplt Kuzucccum ahh beni askıya almışlardı ya nedenini bile bilmiyorum akıllı akıllı duruyordum 😂
Hafizeplt Kuzucccum bilmiyom son zamanlarom en sakin günlerini geçiriyodum😂 dediler herhalde bunun doğum yaklaşıyor bu duyguyu yaşamadan olmaz😂
Kuzucccum denizeryigit amin amin ıns sağlıkla gelsınler 🙏😘 sona gelınce öyle oluyor galıba ınsan bi an önce gelsın dıyor fjfjfj
Hafizeplt Kuzucccum mail attım niye beni astınız diye cevap da vermediler 😂 bi de uygulamayı puanlayın diye yazı geldi 0 vercem yok😂çok küstüm adminlere😂