Hafizeplt Deletedmom23234 arkadaşımın biri 37 de biri 38 de doğurdu bende 40 ı görmem gibi geliyo ama nedense 39 haftasının içinde doğururum gibi geliyo😅 yumuşama nasıl oluyo ya 😅
Deletedmom23234 Hafizeplt Ahahahaha çok iyiymiş 😁😁😁😁 valla bilmiyorum ki yumuşayınca doğum yakınmış üle dedi daktır 🤭😅
Hafizeplt Deletedmom23234 bu yumuşamayı sen hissedebiliyo musun balım bi de göbeğin inmesi meselesi var indi mi göbeğin 😂😂 benimki üste çıkıyor sanki😂😂
Deletedmom23234 Hafizeplt he indi gobusum 😁😁😁 ama bı sıkıntı var aşk benim bebem ters 😁😁 yani şimdi ben sana ne desem sana uymayabilir 😁😁😁😁
Deletedmom23234 Hafizeplt Kıyamam 😁😁 zaten 39′da doğurmak istiyosun bal bebeyi içerde tut tutabildigin kadar 😁😁😁
Hafizeplt Deletedmom23234 yok ya o kadar çok tutmak istemiyorum 38-39 arası iyidir 😂 seni bekliyorum sen haber et😂😂
Kuzucccum Hafizeplt mide yanmam şükür bu aralar yok yanı çok sık olmasada yaşadım kaç defa . Heyye çıkacak gb dokunuyorum taş resmen kızım benım 😂😂
Hafizeplt Kuzucccum taş gibi kızlar doğurcaz😂😂 benim de geçmişti mide ama çok dinlenince oturup yatınca oluyo onu anladım bu arada evdeyim 😂
Deletedmom23234 Hafizeplt 😁😁😁😁😁 Ahhahaha doğurdu çok şükür onu da mezun ettik biraz zor oldu ama doğurdu shshshsh
Deletedmom23234 Esra1139 Ya şimdi bişi derdim de Ulmaz jssjsjsh😁😁 niye benim ponçik galbimi gırıyosun sen şimdi 🧐😐
Annesininkuzusu01 Esra1139 Merhaba, annelerimiz istedikleri profil fotoğrafını kullanmakta özgürdür. Lütfen yorum yaparken üslubumuza dikkat edelim.
Esra1139 Deletedmom23234 bi yere fotonuzu atmıştınız maşallah çok güzelsiniz ama bu profili görünce o resminize zıt düşüyo 😄