MelekCamci Kızlar acil lütfen sabah wc ye kalktim kendimi silerken, böyle jel gibi bi akıntı, ve onla beraber kan vardi icinde nişan mi bu ? Nişan sa bile o geldikten sonra dogum mu basliyor ?? 40+6 haftadayim
zehranurr MelekCamci büyük ihtimalle nişan. Nişan için hastaneye gitmeye gerek olmuyor evde sancı ya da su gelmesini beklemek lazım. Doğum nişandan hemen sonrada olabilir 2 gün sonrada olabilir 1 hafta sonrada olabilir. Herkeste farklı 🤷🏼♀️
Seda_nrr MelekCamci arkasından devam eden bi kanama akıntı vs yoksa nişan canım doğum nişandan bir gün sonra olanda var bir hafta sonra olanda 🤷🏼♀️
heyecanli1anne MelekCamci Nişandır muhtemelen, haftanız da ileri bence bi doktora görünün doğum başlamış bile olabilir.
Merve_0109 MelekCamci haftan ileri bence doktora git kimisi sancısız doğum yapıyor hiç bekleme direk hastaneye git
MelekCamci zehranurr agrilarim da var biraz bel kismanda sanki böyle adet olcakmisim gibi ilk hamileligim fazla bilgim yok
MelekCamci heyecanli1anne hemen hastaneye gitmek istemiyorum canım hani simdi aciklık falan yoksa bosuna beklemim sancimi biraz evde cekmek istiyorum. Yada napim sizce bilgisizim ilk dogumum
heyecanli1anne MelekCamci haftanız ileri olmasa öyle yapabilirdiniz ama bi görünmekte fayda var, Allah korusun kakasini yiyebilir, suyu azalmış olabilir vs. Bi bakılsın yine gerekirse evde karşılarsınız
MelekCamci heyecanli1anne hastanedeyim canm yatisim yapildi suyum gelmis 2 cm acilmam var sancilarim da var bekliyorumm
heyecanli1anne MelekCamci Kavuşma vakti geldi desene😊 Hadi insallah sağlıkla çok kolay ve güzel bir doğum olur 🤗
heyecanli1anne MelekCamci Bir de sancı anlarında hareket et mesela yürü, eğil kalk o zaman daha hızlı açılman olacaktır insallah