rabisrabis Selam anneler. Son gittiğimde bebeğimin başı aşağıdaymis. On gündür gitmiyorum hastaneye sanırım hala pozisyon aynı. Ama inanılmaz bir rahimde baskı varmış gibi ağrıyor. Sırt üstü durmam imkansız zaten aranızda bu tarz sıkıntı yaşayan oldu mu ?
ikincimucizemmmm rabisrabis 34+3 üm canım bebek çok aşagıda ve inanılmaz agrım bar benimde senin gibi doktorum akıntım çok olduğu için alttan baktı ve ne görsün 4 cm açıklık şuan evdeyim dinleniyorum haftam erken olduğu için bekleyeceğiz ciğer geliştirici iğne oldum doktorum alttan bakarken bebeğin kafasına elim değdi dedi şuan günlerimi biraz daha dayan kızım diyerek ve dua ile geçiriyorum inş sağlıkla gelsinler
eminenura rabisrabis birkaç gündür okuyorum bu haftalardaki birçok kişide var sanırım bu sıkıntılar… ben de bazen o kadar baskı ve yanma hissediyorum ki rahimimde çocuk çıkacak herhalde diyorum Allah korusun. Sancılarım başladı günde 4-5 defa kasılmalar oluyor. İnsan korkuyor, dinlenmemiz gerekiyor bol bol sanırım🥺
Bebegimicin1 rabisrabis normal canim benimde bebek 29 haftalikken donmus suan 32+6 yim dun aksam belimden kasigima vuran aglirlar ve sirt agrilarim yuzune acile gittim yalanci sanci dediler kan idrarda temiz cikti bu sancilarincekmekten baska caremiz yok serum taktilar 2 tane bi buyuk bi kuck simdi gece rahat uyudum bi sirt agrim avr birde ayakta durursam kasiklarimda agri olmaya basliyo bebek donerken bile agrim oluyo
Mery16 35+2 , iki gündür siddetli agrım vardı simdi doktordan geldim hicbirşey cıkmadı sükür . Gene de cok panik oldugum icin ciger gelistirici igne yaptı doktorum herşeye karsı ne olur olmaz diye nstye girmenizi oneririm