Sedaa11 28+1 kızımın ultrason görüntüsü lütfen bir bakar mısınız gözleri kafası burnu garip çıkmış neden böyle ☹️ çok düşünüp kafaya takıyorum benzer durumu yaşayan var mı😢 fotoğrafı bırakıyorum aşağıya. https://www.hizliresim.com/sftkiwi
Dilekcnkn Sedaa11 Bazen yakaladıkları görüntüsü tuhaf olabiliyor sen benim oğlanın bir fotoğrafı onu görseydin kız bu ne derdin allah affetsin uzaylı gibi duruyordu valla kemikler falan 🤦♀️🤦♀️ Doktor tam çekememiş birşey olmaz kuzum yani bir sorun olsa allah göstermesin zaten belli olur
Alperenin_Annesi Sedaa11 anam çocuk kaç kat içerde su desen var ,napsin bu çocuk nasıl dursun.😂.bastiriyorlar ultrasonu da zaten ..28 haftadan bahsediyoruz ters giden biseyler olsa şimdiye çoktan demişlerdi.. acı ile ve cihazla alakalı bir durum kesinlikle..
Sedaa11 Ervan inşallah öyledir bilmiyorum başkalarının ultrason görüntüsüne bakıyorum ilk defa böyle bir görüntü gördüm. İster istemez düşünüyor insan 😣
Clkcn1453 Benimde elimde 2 fotograf var biri böyle kayık biri tam herseyiyle doktor yanlis acıdan foto vermis sana korkma
Sedaa11 Ysmmmnn hayır demedi sordum burun kısmı tuhaf duruyor diye gayet normal öyle birşey yok dedi gülerek ama göz görüyor yani düşünmemek elde değil
Mom3834 Sedaa11 açıdandır benim kızımın burnu ağzı küçücük, bir öncesi gittiğimizde verdiği fotoğraf tövbe estağfurullahtı yani neden öyle verilir anlamam, detaylı ultrasonda gittiğimizde zarif bir hanımcık fotoğrafı aldım.. Boşunuza canınızı sıkmayın 😊
zizi1985 Canım benımkının bır fotografı da boyle degısık yaslı amca gıbı.Duzgun foto alması ıcın ugrasması gerekıyor drların.Bazen ugrasmıyorlar pek
Sedaa11 Kderdenzmsl evet sağlık olarak hiçbir sıkıntımız yok çok şükür suyu kilosu boyu vs. Diğer ölçümlerde dahil
Kderdenzmsl Sedaa11 çok şükür 🥰 renkli ultrason resmide vermiş olması gerekir ordan bakın bide içinizi rahatlatmak için açıdan kaynaklı olabilir bizimde bitane resmimiz var ikiz gibi duruyo ikitane bebek varmış gibi