ozossozoss Kizlar merhaba❤️ Doktor bebegin kafasinin 1 hafta önden gittigini soyledi. Tamamen genetik, ailede illaki vardır dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Doğduğunda gözle görülür bi farklılık mı oluyor? Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim ❤️
gazetecianne ozossozoss benim ikizlerin birinin kafası 2 hafta önden gidiyor. Ben dahil benim taraf biraz koca kafalı ama öbür ikiz de eşimin kafasına benziyor bakalım doğunca görcez 😁
Firdevss167 ozossozoss hiç sorun yapma canım benim bebişim de 2 hafta önden gidiyordu 4 kilo doğdu gayet sağlıklı maşallah 5 agustosta doğum yaptım senin bebiş kaç kilo
Sam3d ozossozoss evet oluyordu arkaya dogru gidyordu bende korkuyordum birseymi var diye boylemi kalcak diye ama buydukce normale dondu şükür genetik oluyor babasda oyle koca kafa bende😀
Firdevss167 ozossozoss hayır canım benim bebiş komple 2 hafta ilerde gidiyordu kafa vücut orantılı doğdu 4 kilo doğdu 😇 senin bebişin kilosu nasıl sadece kafasımı önde gidiyor dedi doktor canım
Firdevss167 Crnbzkrt ben sezeryan istedim canım ama bebeğim kilolu bide ters duruyordu normal istesem de olmaz dı herhalde. Normal doğum istemiyordum başından zaten. Siz normal mi düşünüyorsunuz
Sam3d Crnbzkrt bana engel oldu bende normal istyorumdum simdi diyorum iyki sezeryan oldu o kafa ordan çıksaydı ne olurdu🥴
Crnbzkrt Firdevss167 evet ilk gebeliğin normal doğum istiyorum inşallah Rabbim nasip ederse bebeğim 17 haftalık doktorum başının 2 hafta önden gittiğini vücudunun haftasıyla uyumlu olduğunu söylemişti doktora sormak aklıma gelmedi açıkçası baş büyüklüğü normal doğuma engel mi diye
Almi4134 Firdevss167 yazmışsınız kusura bakmayın ben normal istiyorum ama bu gidişle benim de normal olmayacak gibi
Sam3d Ama sorun diyil yani genetik oluyor doktorum kafaya sivi oldukta sorun yapyoruz ama hicbisey yok diyor kafa capsi yani boyle
Sam3d Sam3d simdi ikincide ayni buyuk kafa doktor iyki sezeryan dedi yoksa normal dogum yapamazdin dedi
Firdevss167 Almi4134 ben sezeryan oldum canım sen normal istiyorsan neden normal olmuyacak gibi doğumun 😍bebek ters felan mı