Musmutlubirkalp Merhabalar, minik civcivime kavuşmaya 8 gün kaldı, uygulamaya göre. Bebeğim doğduğunda yeterince emzirebilmek için ve sarılık olmaması için almam gereken önlemler var mı, tecrübeli annelerimiz paylaşabilirse bilgilerini çok sevinirim🌱
Sulee_ Musmutlubirkalp ilk baslarda çok yorgun olduklari için memede uyuyakabiliyorlar yada tam emme refleksleri gelişmemiş olabiliyor ben o yüzden süt sağma makinesi aldım hem dışarıya çıkarkende kolaylık olur benim için diyede düşündüm sarılıgi önlemek için bol bol yemesi gerek
AsliTurgut Musmutlubirkalp bol bol emzirmek ve arada bi gün isigi görmelii 😇 tek önlemimiz emzirmek eger yeteri kadar beslenmedigini dusunursen mamadan korkma bi kac kez takviye yapabilirsin doymazsa zaten aglar 🙏🏽
Musmutlubirkalp Sulee_ bir de çay kaşığı ile mi versem daha iyi olur yoksa philips event biberon aldım onunla mı daha iyi olur
Musmutlubirkalp AsliTurgut mama olarak aptamil yenidoğan kullanılabilir mi ve çay kaşığı ile mi vermeliyiz yoksa biberon mu kullanalım☺
Sulee_ Musmutlubirkalp avent biberonda öneriyorlar ama hastanede şırıngayla verdiriyorlar zaten ihtiyacınız olursa orada hemşireler size temin eder genede avent biberonu yaninizda bulundurursunuz
Alka Musmutlubirkalp Kesinlikle biberon emzik en azından ilk altı ay kullanma. Süt kaşığı giye bişey var internetten bak bi. Onlardan alcam ben. Meme reddini önlemek için. Flowcup anne sütü emzirme kaşığı yaaz.
AsliTurgut Musmutlubirkalp bebisten bebise degisiyo cogu sey kuzum ben ne desem bos olur benim bebegim premature dogdu ama biberonu seviyor kasik yerine o yuzden doktorunla konusup senin karar vermen lazim🤗