Minik0222 Kızlar şuan 14 haftalığız. En son ikili teste göre uygulamaları ayarlamıştım. Ama dünkü muayenemde 13+3 ölçtüler. Her seferinde ya önde ya geride ölçüyorlar bir problem yoktur değilmi.
Elikra Minik0222 baş popo aralığı uzunluğa göre hesaplıyor gününü merak etmeyin doktorun ölçümüyle ilgili bi durum hele de farklı doktor ölçüm yaparsa tamamen değişiyor
Lulemom Minik0222 aynı doktor iki kez ölçse o zaman da farklı çıkıyor. Elle manuel ölçüyor ya. Milim kaydırınca başka sonuç çıkıyo. Çok takılma yani. 2 hafta önce yada arkada olmasını sorun etmiyolar o yüzden
Sudeekalay Minik0222 dün sabah kontrolüm vardı 29 hafta ile uyumlu çıktı gece sancılarım başladı farklı bir hastaneye acile gittik 27 haftalık çıktı .. doktorun ve ultrason cihazının ölçümü ile alakali birşey bu çok takilmayin ..
cahillesohbetikestim Minik0222 bizimki de öyle zaten hep bir hafta önden gidiyordu arada bir iki gün eksiye düşüyordu tekrar bir hafta öne geçiyordu derken en son bir hafta daha öne geçmiş şuan iki hafta önden gidiyoruz doktorumuz gayet normal iki hafta önden geriden gelmesi dedi😊
Minik0222 bnss Lulemom Elikra yanıtlarınız için teşekkür ederim. İlk gebeliğim tecrübesizim. Uygulamaları ozaman son adet tarihime göre ayarlıyim tekrar. Doktor önde deyince değiştirmiştim hep. En doğrusu son adet tarihim olacak 🌺
bnss Son adet tarihi ya da ilk muayenedeki düzeltilmiş son adet tarihinin baz alınması gerekir,her hafta farklı ölçüm çıkabiliyor
Minik0222 Sudeekalay Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. Tamamdır teşekkür ederim yanıtınız için 🌺
Neeslii Ee kızlar ben son adet tarihine baktığımda 38haftaligim şuan. Ama doktor muayenesine göre bakarsam 36haftalik gözüküyor hangisi doğru olan, ben doktorun söylediğine göre değiştiriyorsun uygulamada hangisi doğru olan ?