Duygu_aslann 3 yaşındaki kizimdan ilk ayri gecem surekli aglayasim geliyo ne zor bseymis evlat. Karnımdaki evladim icin hastaneye yatis yaptim bugun doğumu durduruyorlar 31+4
Emel123 Duygu_aslann allahım yardımcınız olsun. İnşallah sağlıklıca normale döner hamilelik sürecin. Kızına babası iyi nakacaktır ya da her kim bakıyorsa içini ferah tut 😊 allah ikisine de uzun ömürler versin.
kadifemsii Duygu_aslann kıyamam .. rabbim evlatlarınızı bağışlasın zor ama yapacak birşey yok malesef sıkıntı yapmayın bunu kendinize 🌸
Duygu_aslann Emel123 amin canim cok saol memleketten babannesi geldi babasi da yaninda bakarlar elbet kzimda cok seviyo babannesini dedesini flan da iste annelik cok zor bsey. Bugun kolumda serumu gordu aglamaya başladı gozumun onunden gitmiyo ah bide şu hormonlar😶😶
Duygu_aslann Mrvweeeeee 3 cm acilmam var ciger gelistirici igne yapildi ilaclar serumlar vs veriliyor
Mrvweeeeee Duygu_aslann anldm cok gecmis olsun cok zordur umarim atlatrsin bnmde kizim var 2 yasinda ve kimsede durmuyo dogum yaparken hastanede benmle kalacak kimseyle yapamaz biliyorm babasiyla bile bi anne krizi gelio beni gormezse özelde yapacgim icin izin verirler herlde sorun olmaz insallah
Duygu_aslann Mrvweeeeee dogum ayri canim suan ne olacagim belli olmadigi icin kalmasina izin vermiyorlar wc harici kalkmam da yasak. Insallah gecer bu gunler senide rabbim sag salim kavustursun evladina🎈
3MelekAnnesi3 Duygu_aslann 30.haftada da ben yattım 2 gün ama 2 yıl gibi geldi evde 17 aylık oglumu bırakmıştım cok agladıydım cok zor sizi anlayabiliyorum inşallah sag salim evinize dönersiniz