Sznmr 27 . Haftaya ramak kala göbeğimde büyük bi gerilme var , çatlamaya az mı kaldı sizce ? Ne zaman çatladınız , hiç çatlamayan var mı ?
candanx Sznmr canım bu ikinci hamileliğim ilkinden sıfır çatlakla çıktım. şimdi 30+6 daha çatlak yok 🙏🏻 inşallah olmaz. yalnız 26. haftadan beri fln karnımı çatlayacak gibi çok gergin hissediyorum ama çok şükür daha yok olmasın yaa 😅🙄🙏🏻
kspzeynep Sznmr 25. Haftada bir anda çatladım hem de krem yap vs kullanmama rağmen. Çatlak bence olacaksa oluyor önüne geçemiyorsun maalesef.
Kykcirem kspzeynep aynen canım ben de aynı şekilde yağ krem sürdüm dikkat ettim ama nafile 28.haftamda birden çatladım🤦♀️
Mrvweeeeee Sznmr ilk gebeligimdede catlagim olmadi bundada yok 25 haftaligim ama benm karnim normle gre cok kucuk oluyo oyuzden herlde gerilmiyo okdar son ay bi buyuyo ozamnda doguruuom zaten hemen 😃
Busra333 Sznmr ben de o haftalarda çatlarım diye düşündüm çünkü aşırı gerilmiştim ama çok şükür öyle olmadı cnm 33+4 suan hiçbişey yok şükür ama 10 kilo aldım baya aldım yani 😬 bence genetik burada postları okudukça krem ve yağları bıraktım çatlayacaksak kaçamayız çoğunlukla genetik olduğuna inanıyorum ben artık
ay-se Sznmr mutlaka çatlar mıyız ? Benim baldırlarımda ilk haftalarımda çok minik oldu jelle geçti ama göbeğimde olmadı mutlaka olur mu ?
Btlpala67 30.haftama kadar cok guzel gidiyordum sonra bi sabah bi uyandim krem surerken bi anda heryerim catlamis ne kullandiysam nafile catlayacagi varsa catliyor pahali kremlere hic gerek yok o yuzdenn.
PrenslerveAnnesi Sznmr hiç çatlağı olmayan ben😎sadece iç bacağımın üst kısmında var bir kaç onuda güneşde çok dikkatli bakarsan gözüküyor o kadar