Durudefne61 Bu gece neden böyle oldu anlamadim. 1gr uykum yok.. hani gebişler sürekli uyurdu bana bi gereksiz enerji geliyor..
Seliner Durudefne61 bazı dönemlerde uyku hali yoğun oluyo bazı dönemlerde hiç uğramıyor :)) ben de son zamanlarımdayım ağrı sızı vs uyuyamıyorum kolay kolay
yuvamerve17 Durudefne61 uykum olsa da uyuyamıyorum asırı sinirimi bozuyor , nefes alamıyorum göbeğimden rahat edemiyorum sıcaktan bunalıyorum 37+4
aslanreis Durudefne61 bazen banada öyle oluyor kalkıp temizlik yapasım geliyor sessiz süpürge istiyorum eşimden buyüzden😂😂😂
Hkk0809 Milkshakee belli bir haftaya kadar tuvalete sık gitmekten sikayet iydim fakat 38 i gecince gördüm belamı … :( Göz altlarimda mor halkalar bana eşlik ediyor :(
Hkk0809 Milkshakee uykusuzluk canım. 2 gündür kendini asiri kasiyor bir de evde herkes fosur fosur uyuyor ben ne yesem diye düşünüyorum ama yorgunluktan kalkmaya da usebiyorym 😂
Cennet4545 Durudefne61 ben 18 haflığım neden blmiyom gece bi anda uyanıyom uyuyamıyorum birdaha sabah 7 gibi uyuyom su son 3 gündür böyleyim 😴😴
Durudefne61 isimsiz1i gagsgsgs vallah totem yaptıysam tüm güne yayıldı herhalde bütün gün kafam kalkmadı😂😂