Edera Selamm🌺🥳Bugün ebe muayenem vardı ve ultrasyonsuz elleriyle karnımdan bakarak bebeğin başı iyice aşağıya inmiş dedi yani bu iyi birşey zaten de sizler ne düşünüyorsunuz😁
isimsiz1i Edera Edera bizim baya önceden inmiş ikizler bide bişe sorucam yüzük testini biliyor musunuz
melikeyakisiklii 28 haftalıkken doğum pozisyonuna girmişti oğlum 37 haftalığız ve cuma günü doğum olucak allah nasip ederse 🥰
Edera melikeyakisiklii bu arada benimde o haftalarda başı aşağıya döndü ama bugün ebe daha çok inmiş başı çatı arasına dedi yani iki kemiğin
isimsiz1i Edera acema müsaitseniz yapr mısıınız doğrumu cıkıcak doktor bana ikisi kız dedi yüzükte biri kız biri erkek çıkıyor çift yumurta ikizleri bebeklerim
melikeyakisiklii Edera yok canım sezeryan olucak kızımla çok yok aralarında normal yapamıyorum o yüzden 38 haftada alıcak dikişlerimi tehlikeye atmamak için ☺️
melikeyakisiklii Edera genelde ilk gebeliklerde erken oluyormuş o sizi bilmiyorum ama bu iyi birşey rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah ☺️
isimsiz1i Edera youtubede var orda daha rahat anlarsınız saç telinizi yüzüğünüzden geçiriyorsunuz ortalıyorsunuz karnınıza tutuyorsunuz hiç hareket etmeden gidip geliyorsa erkek daire çiziyorsa kız ♾😇