Gamze5995 20 haftalık hamileyim belim çok ağrıyor normalmi sırt üstü yatıyorum agriyo yan yatyrum agriyo bugün akşam üzeri başladı bskada bişey yok
Huriyekayhan Gamze5995 gün içinde çok fazla ayakta durduysaniz kendinizi yorduysaniz ondan ağrıyordur, dinlenince geçer diye düşünüyorum bel ağrısı biraz da normal kemikleriniz açılıyor o haftalar da 🙂
Zu_leyha Gamze5995 benimde karnimin sol tarafı ağriyo aksam 8den beri bebekte hareketli toplaniyo bazen napsam bilemedim
3MelekAnnesi3 Gamze5995 oglumda hep bel agrısı cektim genelde erkek bebeklerde bel agrısı olur diyolar dogru mu bilmem Birde vucut agırlık merkezi bele biniyo o yüzden doktorlar bel agrısı normal diyor
Gamze5995 Huriyekayhan geçer bende öyle düşünüyorum garipsedim cnki dga önce hamileliklerimde doğumdan önce yaşamadım bel ağrısı uzanıyorum geçmedi işte ins geçer çok agriyor
Medihaaa Canım enfeksiyon olabilir bende de o haftalarda ağrıyordu doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bir doktora git istersen
Gamze5995 Medihaaa cevap verdiğin için teşekkür ederim 🤗 Ama randevu bulmak çok zor nezaman randevular açılacak bilgim yok en kotu gidene kadar 1 buçuk ay geciyoeger sabah geçmezse acile gitsem yazarlar orda ilaç hrlde