busraszgnl-21 Merhaba güzel anneler, aranızda çalışan hamile annelerimiz varsa ya da önceden çalışmış olan. Ya da yakınında olup da duymuş olanınız varsa. Toplam 4 ay olan rapor ücreti ne kadar yatırılıyor hesaba. Bana fikir verebilir mi bu konuda ?
Mavi34 busraszgnl-21 sgk da görünen maaşın 3/2 si oranında olması lazım internette hesaplayan siteler vardi
Sevgiinur busraszgnl-21 Ben dogumdan 1 hafta sında almaya başladım ve 2 aylık olana kadar aldım düzensiz bi şekille yattı. E devletten kontrol edebilirsiniz şahıs ödemeleri banka hesabını tanımlayıp oraya yatıyor
Aysekrcy busraszgnl-21 bu kişinin maaşına göre değişiyor canım ben izindeyim şuan iş yerim aylık yatırdı devlet ödeyince şirkete geri vericem toplam 10750 yatırcakmış devlet bana
BBYaman busraszgnl-21 ben ilk cocugumda toplam 12 bin aldım ama ozaman 3 bşn kazanıyordum suan 8 bin kazanıyorum asaga yukarı 22 bin alıcam
BBYaman busraszgnl-21 evet aldıgın maaş üzerinden hesaplanıyor X4 yapcaksın 4 ay izinlisin asaga yukarı onu alıyosun yani aylık maaş gibi ama toplu yatırmıslardı bana 4 yıl once bunda bilmiyorum toplumu olur aylıkmı olur o şirketine baglı basıl girerlerse o sekılde yatıyor ya aylık ya toplu
Aysekrcy busraszgnl-21 evet hak ettiğim tutar bu zaten ben iş yerime geri yatırcağım için tutarı önceden böyle öğrenmiş oldum
busraszgnl-21 MineLule eşimde konuşmuş sanırım net bilgi vermemişler malesef tutar söylemiyorlar yani
busraszgnl-21 BBYaman ben normal rapor aldığımızda yayan ücret kadar yatar diye düşünüyordum aslında az yatırıyorlar ya o zaman. Bir de ⅔ sinden bahsediyorlar
Sevgiinur busraszgnl-21 dogum gerçekteştigi zamna hastanenix SGK ya gerekli evrakları göndermesi lazım dogum oldugunu belli etmesi lazım ki paranız hesaplanıp parça parça yatırılsın diye
BBYaman busraszgnl-21 normal gunluk nekadar alıyorsan o yatıyor aylık maaşın ama bunu sadece anneye verıyolar baba faydalanmıyor
Evren24 busraszgnl-21 hayır aylık maaşın kadar almıyorsun sistem yeni değişti artık son 12 aylık brüt maaşın toplamı 12 ay boyunca çalıstığın süreye bölünüp 3 te 2 si hesaplanıyor