Ozgrrr Kızlar kız bebekler ultrasonda çok oynar mı hani hep erkekler daha çok oynar derler ya. Bna da doktor bir erkek bir kız ddi valla şaşırdım bnm 1 kızım var ama ultrasonda hiç oynamadı uyudu 9 ay boyunca bu bebek hareketli o yüzden soruyorum
[silindi] Ozgrrr valla iki kizimda aleti tepikliyodu 2.ci gebeligim bugun kontorlde doktor yarim saat zor aleti tutabildi haraketinden
gbyalcin Ozgrrr arkadaşımın bebeği kız ve kıpır kıpır. Benimki de öyle. Biz daha cinsiyeti tam öğrenemedik ama bize de büyük ihtimalle kız dedi 😊 onun cinsiyetle bi alakası yok bence
Selcenkymnl Ozgrrr banada doktor 15+4de %80 erkek dedi ,17 haftada bugün %99 kız dedi. ben karnımda kıpırtıları hissediyorum fakat ultrasonda hareketli bende göremedim.
Kafam Ozgrrr benim kide kız evde maşallahı var kontrole gidince sırtını dönüyo zar zor kontrol ediyo doktor normalde hareketli ama bilemedim
Ozgrrr Selcenkymnl valla ilk kzıım çok uyudu bu bebeğime de kız dddi kıpır kıpır el sallıyor bize. Bnde farklı diye sordum. Bir de karnım yaygın da değil. Kız erkek farketmez eli ayağı düzgün olsun insan farklı meyveyi de tatmak istiyo doktor 13.haftada erkek 16 kız ddi ama Bn yine de emin olamıyorum çünkü 6 ay arkadaşıma kız sonra erkek demiş.
Selcenkymnl Ozgrrr anlıyorum sizi bende hamileliğimin başından beri kız hissetsemde kafam karıştı ,bekleyip görücez sağlıklı olsunlar yeter bize 🙏🏻 Doktorlar emin olmadan söylememeli bence olan bize oluyor 😂
Selcenkymnl Ozgrrr ikinci 7 yaşında kızım var ,sürpriz bebek bizimki ilaç kullanımı unuttum ertesi gün hapı içtim ama ona rağmen hamile kalmışım,kızımda eşimde bende yine kız hissettik ve istedik ama erkek diyince kabullendik,kıza döndük yine 🙂
Ozgrrr Selcenkymnl hayırlısı olsun sağlıklı olsun cnm bnmde süpriz oldu 2 yaş 1.5 aylık kızım ve Bn 18+0 oldm.
Selcenkymnl Ozgrrr sağlıkla doğsunlar büyüsünler inşallah 🙏🏻 sizde çok yormayın kendinizi düşüncelerle bende sizinle aynı durumdayım şuanda oluruna bırakın ben öyle yaptım 🥰 ilk çocuklardan tecrübeleliyiz en güzel zamanlarımız hamilelik ve doğumdan sonraki ilk üç ay doya doya geçirelim bu günlerimizi ❤️
Minaminisi Ozgrrr bence cinsiyetle alakalı değil canım. İlk kızım oynamazdı tembel bu kız derdi doktorum. Şindiki kızım o kadar hareketli ki, doktor usg ölçümlerini 1 saatte tamamlıyor😊 maşallah diyelim yavrulara.
Burcu_NFUE Ozgrrr kızlar çoğunluk olarak anne karnında daha hareketli olur . Erkekler daha yavaş olur . Ama velakin bu kişiden kişiye değişirr.